Snoepjesinpakkerij Snoepjesinpakkerij
Snoepjesinpakkerij
Sinds 1997 wordt er van september tot ongeveer eind februari door een groot aantal mensen inpakwerk gedaan in het Hervormd Centrum. Het inpakwerk is zeer afwisselend, afhankelijk van het seizoen. Het doel is twee-ledig: geld verdienen voor de kerk maar vooral gezellig samen zijn. De inkomsten zijn voor de extra dingen die nodig zijn in de kerkelijke gemeente. De ervaring heeft geleerd, dat wanneer mensen een keer geweest zijn, ze het niet meer willen missen! We werken normaal gesproken op: woensdag van 9.00-12.00 uur en van 13.30-16.30 uur en donderdag van 9.00-12.00 uur. 

Nu de maatregelen rondom corona weer versoepeld zijn, hebben we het werk weer opgepakt. We werken nu in de grote zaal met tafels op 1,5 meter afstand. Voor de zekerheid/veiligheid van ons allen komen we nog steeds met een mondkapje binnen en ontsmetten we onze handen. Aan de tafels mag het mondkapje af. We werken op woensdag van 9-12 uur en van 13.30- 16.30 uur en op donderdag van 9-12 uur.

De Eljo heeft aangegeven veel plakwerk voor ons te hebben. Nieuwe medewerkers zijn dus nog steeds op alle dagdelen van harte welkom, want door ouderdom of ziekte zij de groepen kleiner geworden. Chauffeurs om de voorraad in IJsselstein op dinsdag te gaan halen en op vrijdag weg te brengen met onze mooie aanhangwagen zijn ook van harte welkom. Daarvoor kunt u zich aanmelden bij Annette de Vries, tel. 619974 of Anneke van Dam, tel. 618366.

 

 
terug